Ljubljanska cesta 4a, Ivančna Gorica, Slovenija

 

 

Marko Juhant - Tehnologija v vzgoji predšolskih otrok

 Predavanje: Marko Juhant - Tehnologija v vzgoji predšolskih otrok

Torek, 6.9.2022, ob 16:15 pod krošnjo češnje pred Hišo otrok Ivančna, Sokolska 22a, Ivančna Gorica

Marko Juhant je specialni pedagog za področje obnašanja, čustvovanja in osebnosti. Je bivši ravnatelj, večni vzgojitelj, oče in avtor številnih najbolje prodajanih knjig o vzgoji otrok.

O naslovni tematiki nas nagovori takole:

Elektronske naprave so tu, vendar odrasli vseh ne uporabljamo. Otroci bi vse, a kaj to pomeni za njih? Se povezujejo z vrstniki ali s telefoni vrstnikov? Kdaj in kako otrokom omogočiti dostop do tehnologije? Bodo prenesli tudi načrtovanje ali bodo tudi sebe le še programirali? Bodo sveže usvojene vrednote prenesli s sabo v virtualni svet? Tole odrasli počnemo na premalo skrben način. Je dovolj, da otrok dobi občutek o nečem, ali je veliko boljša osebna izkušnja? Konkretni napotki, na primer: ne dovolimo otroku, da »lista« TV program.

Predavanje je za starše otrok, ki so vključeni v naš vrtec brezplačno (potrebna je prijava). Predavanja se lahko s prijavo in plačilom prispevka 10 eur udeležijo tudi drugi udeleženci, ki se želijo spoznati s tematiko predavanja in ob tem spoznati naš vrtec. Po predavanju je možen ogled vrtca.

Srečanje bo izvedeno na prostem pod krošnjo češnje na igrišču pred prenovljeno Hišo otrok Ivančna. V primeru slabega vremena bo srečanje v notranjih prostorih stavbe.

Za prijavo pošljite na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sporočilo, ki vsebuje naslednje podatke:

Ime in priimek udeleženca
Naslov   
Ime in priimek otroka (če je vključen v naš vrtec)                                        

Prispevek za udeleženca 10 eur (za starše otrok vključene v naš vrtec prispevka ni!)  se plača z nakazilom na račun Zavoda Rastem z montessori SI56 0205 9026 1802 505 z namenom plačila »Predavanje« in referenco »SI 00 2022-09«. Po prejemu dokazila o plačilu prispevka, vam odgovorimo s povratnim elektronskim sporočilom za odobritev udeležbe s priloženim računom ali potrdilom.

Udeležba na predavanju je možna le z izkazom prejetega (elektronskega) računa ali potrdila.

 

 

Veselimo se izzivov, ki jih prinašajo otroci! 

 

Združenje MONTESSORI Slovenije nam je podelil certifikat ustreznosti prostorov in izvajanja programa Montessori.